Anglų kalbos projekto apie Klaipėdą pristatymas

Šių metų kovo 12 d. konferencijų salėje vyko anglų kalbos projekto apie Klaipėdą pristatymas, kuris buvo skirtas  ugdyti ne tik kūrybiškumą, kultūrines, skaitmenines bet ir  pilietiškumo kompetencijas, akcentuojant savo miesto svarbą.  

Projekto metu, kuris vyko rugsėjo – vasario  mėnesiais, mokiniai dalyvavo ekskursijoje po Klaipėdos senamiestį su ,,Audio Guide – Klaipėda“ (liet. „Audio gidas – Klaipėda“) programėle. Jos pagalba mokiniai gilino žinias apie uostamiesčio istoriją bei įžymias vietas. Išbandę virtualų gidą, mokiniams buvo užduotos praktinės užduotys: IID klasės mokiniai turėjo paruošti pateiktis apie Klaipėdos įžymias vietas, o IIB klasė grupėse turėjo sukurti 5-7 min. reklaminį filmuką apie Klaipėdą ir sudalyvauti gimnazijos konkurse ,,Klaipėda Advertising Video“ (liet. „Klaipėdą reklamuojantis vaizdo klipas“), kurio metu buvo išrinkti du geriausi filmai.  

Projektą ir renginį organizavo anglų k. mokytoja L. Gedgaudienė. Renginyje dalyvavo IIB ir IID klasių mokiniai, kurie parodė savo sukurtus geriausius darbus (garso pateiktis bei reklaminius filmus apie Klaipėdą). Dalyviams buvo išdalinti pažymėjimai už geriausiai atliktus darbus bei palinkėta toliau ugdyti savo kompetencijas.

Dėkojame už išsamius pranešimus IID klasės mokinėms Smiltei, Adelei, Ugnei ir Lavijai bei už filmukų pristatymą IIB klasės mokiniams Andrėjai, Ievai, Ignui, Augustui, Ignui ir Vytautui.

Filmukus galite pažiūrėti čia:

Igno komandos filmukas   

Andrėjos komandos filmukas